Se standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett >

Vi ønsker å levere varene på den raskeste måten. Bestilte varer sendes ut førstkommende arbeidsdag.

Leveringstid for dental røntgenfilm er ca 3-4 uker.

Fraktkostnader dekkes av kunden. Som regel bruker vi postens norgespakke for å levere varene. Vi kan også levere på andre måter, etter avtale med kunden. I østlandsområdet kan vi levere med bil ved store bestillinger.

Angrefrist er 14 dager.
Fomafoto varsles på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. i tilfelle man angrer kjøpet. Varene skal sendes tilbake til Fomafoto via post. Fraktomkostninger dekkes av kunden.

Dersom det oppdages feil på materialene, skal disse sendes tilbake til Fomafoto etter avtale. Ved påviste feil skal disse refunderes omgående fra Fomafoto.

Alle priser er oppgitt med innkludert merverdiavgift.

Betaling
Fomafoto aksepterer Visa og MasterCard og bruker Stripe betalingstjenester for sikker online betaling.

Kredittkortnummer og annen sensitiv informasjon er fullstendig beskyttet når den sendes over Internett. Denne informasjonen legges inn på Stripe nettstedet og er beskyttet med SSL-kryptering. Vi i Fomafoto vil aldri administrere dine kredittkortnumre og annen sensitiv informasjon.

For mer informasjon, vennligst besøk Stripe hjemmeside eller kontakt oss. Fomafoto bruker den nyeste SSL-teknologi for å sikre at transaksjonene er sikre.

Man kan også betale via PayPal.

Kunder utenfor Norge bestiller på fomafoto.com .

Vi holder prisene på et konkurransedyktig nivå, men reserverer oss dersom vår leverandør justerer sine priser.