Denne personvernærklæringen beskriver hvordan Fomafoto bruker og beskytter informasjon som blir etterlatt når du bruker nettstedet.

Fomafoto er forpliktet til å sikre at ditt personvern er beskyttet. Dersom du blir bedt om opplysninger som kan knyttes til din identitet, vil disse kun bli brukt i samsvar med denne personvernærklæringen.

Type informasjon som innhentes

  • Navn
  • Kontaktinformasjon inkludert e-postadresse
  • Demografisk informasjon som postnummer

Hvordan informasjonen brukes

  • For å behandle din bestilling
  • Intern journalføring
  • Vi kan også bruke informasjonen til å forbedre våre produkter og tjenester

Sikkerhet
Vi er forpliktet til å sikre at informasjonen er sikker. For å hindre uautorisert tilgang eller utlevering, har vi fått på plass passende fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å beskytte og sikre informasjonen vi samler inn på nettet.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler
En informasjonskapsel er en midlertidig fil som samler informasjon på brukerens datamaskin. Informasjonskapslene tillater webapplikasjoner å svare deg som bruker.

Vi bruker informasjonskapsler for å identifisere sidene som blir brukt. Dette gir oss mulighet til å analysere data om trafikken på websiden, og forbedre våre nettsider for å tilpasse den til kundenes behov. Vi bruker denne informasjonen til statistiske analyser, og deretter fjernes dataene fra systemet.

En informasjonskapsel gir oss ikke tilgang til din datamaskin eller informasjon om deg, annet enn de dataene du velger å dele med oss.

Du kan velge å akseptere eller avvise en informasjonskapsel. De fleste nettlesere aksepterer automatisk informasjonskapsler, men du kan innstille din nettleser til å avvise informasjonskapsler hvis du foretrekker det. Dette kan hindre deg i å utføre aktiviteter på nettstedet. Informasjonskapslene er nødvendige for å legge produkter i handlekurven og avslutte en bestilling.